Hundeeier nektet adgang på buss i Drammen

Frieord.no skriver om en hundeeier som ble nektet å ta med hunden sin med på bussen. Da hundeeieren deretter stilte seg forran bussen for å sperre veien for bussen kom politiet og bøtela hundeeieren. Frieord har tidligere skrevet om muslimske buss-sjøfører som nekter hunder adgang til bussen.

BRAKAR: En bussjåfør hos transportselskapet Brakar i Drammen nektet i går å la en hundeieer komme ombord. Det førte til at politiet måtte tilkalles. (Foto: Wikimedia).

En hundeeier ble nektet adgang på bussen i Drammen i går. Det førte til at han sperret veien for bussen. Ifølge reglementet er det ikke forbudt med hund på buss, men det er opp til sjåføren å avgjøre i hvert enkelt tilfelle. Politiet ble tilkalt og mannen fikk 8.000 kroner i bot.

 

Det er nettstedet DrammenLive24 som kan melde at en hundeeier ble nektet ombordstigning på en buss på Bragernes Torg i Drammen i går.

Mannen ble da så frustrert at han stilte seg opp foran bussen.

Les også: Muslimske taxisjåfører nekter å ta med blinde med førerhund i Stavanger

DYR PÅ OFFENTLIG TRANSPORT: Det har vært flere saker om hundeieere som har blitt nektet å reise med offentlig transport eller taxi i riksdekkende medier de siste årene.

Dette skal ha ført til at politiet ble tilkalt. Hundeieren skal da ha fått en anmeldelse for ordensforstyrrelse og et forelegg på 8.000 kroner.

Ifølge transportselskapet Brakar, som har ansvaret for ruten, så er det ikke forbudt å ta med hund på bussen, men at det er opptil sjåføren å avgjøre i hvert enkelt tilfelle.

Det er ikke informert om hva som var årsaken til at sjåføren nektet hunden ombordstigning, men det har vært flere saker i mediene de siste årene der man bruker alt fra allergi til praktiske og økonomiske årsaker som grunn for å nekte hundene adgang.

På nettet får busselskapet Brakar svært dårlig omtale og har bare 1.7 stjerner av 5 mulige med 75 omtaler. Mange klager på at sjåførene er uforskammede, gir dårlig service og at bussene ikke følger timetabellene.

Sjåførene skal også ha nektet å godta billetter fra sitt eget selskap.

Les også: Muslim kastet familie med autistisk barn (15 mnd) av buss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..