«Årets Dogo Canario»

Vi gratulerer vinneren av fotokonkurransen «Årets Dogo Canario 2015» som ble kåret av medlemmene i facebook gruppen «Dogo Canario Norway«. Vinneren er Erik Skjoldheim fra kennel «Guerrero De Las Montanas», som han driver ilag med sin samboer.  

Årets Dogo Canario


Vinneren vant konkurransen med deres hund fra eget oppdrett med navnet «Nacho el Guerrero de las Montanas». Hunden er 20 måneder gammel og kennelen har store forventninger til ham. Begge hans foreldre er også fra samme kennel. Vinner beskriver hunden som en hund med stor selvtillit og en god vokter.

Men det er faktisk ikke første gangen denne vinneren vinner en fotokonkurranse. Erik Skjoldheim vant også for en stund tilbake med bilde av en annen hund der temaet for konkurransen var «Dogo Canario og andre dyr». Der sendte Erik Skjoldheim inn bilde av deres flotte tispe
Selena cielo de canarias, som er en eldre dame med stil ( Ikke høflig å spørre etter alder på eldre damer ). Hun er import i fra kanari øyene, men har alltid vært liten av vekst og da har ingen valper etter seg. Hun er maskoten i kennelen som finner på mye morro og djevelskap. Dette er beskrivelsen Erik gir av deres flotte tispe.

På konkuransen så var det mange som meldte seg på i «siste liten». Da er sjansjene for at man får mange «likes» mye mindre. Så jeg anbefaler alle å legge ut bilder av sin hund med en gang en ny konkurranse starter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..