Kåring av «Årets Dogo Canario»

Se konkurransen Årets Dogo Canario 2015.

Hvorfor denne konkurransen?

Det er en rekke hundeutstillinger der en dommer bedømmer hunden i forhold til rasestandarden. Det er bra at det er slike utstillinger slik at det er en bedømmelse om hvem som er mest lik rasestandarden. Men enhver hund har også andre egenskaper som en utstillingsdommer ikke ser. Hundens helse er for eks. viktigere enn utseende. I tillegg er det ofte slik at dommerne har helt forskjellig «smak» på hva som er «typisk rasestandard». Men en slik fotokonkurransene er ikke til å sammenligne med bedømmelser fra NKK eller lignende. Her en det kun en konkurranse som arrangeres for morro skyld og det er bilde som vinner som får mest «likes».  

Årets Dogo Canario 2015

Årets Dogo Canario 2015

 

En slik konkurranse sier selvsagt ikke noe om hundens kvalitet men det er allikevel morro. Vi i admin i denne gruppen har stilt hunder på utstillinger i en årrekke og skal fortsette med det. Men vi synes allikevel at det er artig at man kan arrangere en slik fotokonkurranse.

Fotokonkurransene har vært veldig populært. Derfor tar vi i admin det et sted videre å lager en konkurranse hvert år hvor «Årets Dogo Canario» blir kåret.

Det finnes også bra Dogo`er som eies av personer som ikke er medlemmer her i gruppen. Så at vi kårer en «Årets Dogo Canario 2015» her i gruppen betyr selvsagt ikke at «Årets Dogo Canario 2015» kun finnes her i gruppen. Som sagt, kåringen er for morro skyld!

Premie:

En veldig flott en stor pokal med graveringen «Årets Dogo Canario 2015». Pokalen har et hode av en Dogo Canario som er støpt i metall.

Deltager betingelser:

Det er kun tillatt å legge ut egne bilder som man selv har tatt av sin hund. Så man kan ikke laste ned bilder fra Internett fra andre sine hunder! I tillegg må det være eieren av hunden som legger ut bildene, så man kan ikke delta med bilder fra hunder man ikke eier. Admin i gruppen kan ikke delta i konkurransen men vi i admin kan «like» bilder.

Konkurransen avsluttes søndag 08.11.2015 kl 20.00.

Legg ut ditt bilde i kommentarfeltet nedenfor og husk å skrive navnet på hunden på bildet.

Dogo Canario, Presa Canario

Dogo Canario, Presa Canario

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..