Dogo Canario på facebook

Facebook gruppen «Dogo Canario Norway» har eksistert en stund og har i dag over 400 medlemmer. Det er hyggelig at folk kan legge ut bilder av hundene sine eller bytte erfaringer med andre Dogo eiere.

Det har dessverre vært en håndfull mennesker i gruppen som har vært svært stygge mot andre medlemmer. Administrator av gruppen var til slutt nødt til å utestenge disse få menneskene fra gruppen siden disse dessverre gang på gang trakasserte andre medlemmer eller hundene deres.

Man kan jo alltid ha forskjellige meninger om en hund. Men «smaken er som baken – den er delt». Men man bør ikke rakke ned på andres hunder men heller gi komplimenter som vil gjøre hundeeieren glad. Enhver hundeeier er glad i sin hund og det er sårende for hundeeieren når andre mennesker sier stygge ting om hunden. Jeg forstår ikke helt hvorfor noen mennesker hele tiden må snakke stykt om andres hunder mens de fremhever siden egne hunder.

En hund er nesten som et barn for hundeeieren. Om naboen kommer og sier: «Barnet ditt er stygg og har feil farge», så er dette selvsagt sårende og trakasserende. På samme måte vil det oppfattes av hundeeieren som er glad i sin hund.

Det finnes dessverre Dogo Canario grupper der administratorene er de som trakasserer mest og som da utestenger de medlemmene som stiller spørsmål ved disse menneskers adferd. Jeg forstår ikke helt hva som fører til at mennesker er så ondskapsfulle og hele tiden må være stygge mot andre mennesker. Det kan virke som om disse menneskene har det svært vondt selv men dette bør ikke gå utover andre.

Det har vært svært stygge eksempler på hvor personer har blitt trakassert og mobbet på det groveste på en facebook gruppen for hunderasen Dogo Canario. Jeg er svært glad for at slikt ikke forekommer i gruppen «Dogo Canario Norway» og at denne gruppen kan være til glede og nytte for alle medlemmer.

Om du har lyst til å bli medlem i gruppen så bare meld deg inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..