Opplæring for utstillinger

Oslo Hundeskole, som imidlertid har flere avdelinger rundt omkring i landet, tilbyr kurs for de som vil prøve seg i ringen.

Slik beskriver hundeskolen kurset:

Kurset skal være et nyttig hjelpemiddel for å kunne trygge hund og eier når de entrer utstillingshallen og ringen. Vårt hovedfokus ligger i å gjøre utstilling til en hyggelig opplevelse for hund og fører og at man etter endt kurs har en god grunnkunnskap om hvordan hunden er satt sammen. Ellers legger vi opp til at kurset skal gi gode sosiale relasjoner mellom hunder og mennesker.

Kurset går over 10 ganger og den første kvelden er en teorikveld. Teoridelen tar for seg regelverk på utstillinger, premiegrader, hvordan lese en kritikk, kynologi (læren om hundens anatomiske funksjon), forberedelse/presentasjon av hund, nyttige tips når man skal på utstillinger m.m. Vi arrangerer nybegynnerkurs, videregående kurs og weekendkurs i hele Norge, samt konkurransegruppe for de spesielt interesserte.

Den praktiske delen vil bestå av utstillingsteknikker, bord trening for de små, miljøtrening, samarbeid, kontakt og visning for dommer m.m.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..